Tätskikt & läggning av tak med gräsmatta i Södertälje, Stockholm

Med våra duktiga och pålitliga takläggare blir det enkelt för dig att få det tak som du alltid drömt om. Vår långa erfarenhet av branschen och vår specialistkunskap säkerställer att vi kan erbjuda dig både tätskikt och läggning av tak med gräsmatta i Stockholm. Kontakta oss idag för att veta mer om hur vi arbetar eller för att beställa en gratis offert från våra hantverkare!

Många fördelar med moderna takbeläggningar & sedumtak

De traditionella takbeläggningarna som tegel eller betong har alltid varit mycket uppskattade. Det är hållbara lösningar som kräver lite underhåll och som passar de flesta fastighetstyper. Det modernare taket fokuserar dock inte enbart på hållbarhet, utan har även ett stort fokus på miljö och isolering.

Du får ett tak med:

 • God isoleringsförmåga
 • Miljövänligt och klimatsmart
 • Mycket lång livslängd
 • Förbättrad livskvalitet för boende
 • Främja biologisk mångfald

Totalentreprenad för din bekvämlighet

När du väljer vår takfirma i Stockholm kan du vara säker på att du alltid får den bästa servicen. Våra duktiga, pålitliga och noggranna takläggare ser till att du får ett tak som är vackert att titta på, hållbart och som höjer livskvaliteten för dina hyresgäster. Med vår totalentreprenad slipper du dessutom kontakta flera företag för att få din renovering och takläggning slutförd i tid.

Takfirma i Sörmland & Söderort

Vi gör byggarbeten och renoveringsprojekt i Sörmland, Trosa, Järna, Nykvarn, Mariefred, Strängnäs, Gnesta, Nynäshamn, Grödinge, Tumba, Salem, Tullinge, Botkyrka, Haninge, Huddinge, Flemingsberg

Kontakta ett bra takföretag idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *

  [/text_output]