Takbesiktning & statusbesiktning av tak i Södertälje, Stockholm

Olika typer av tak har olika lång livslängd – men förr eller senare kommer det alltid en tid då de behöver repareras eller bytas ut. För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du med jämna mellanrum får taket besiktigat – på så sätt behöver du inte vänta på att ett problem faktiskt uppstår. Vi jobbar i Södertälje med omnejd såsom Nykvarn, Mariekäll, Glasberga, Järna, Mörkö. 

Vi har lång erfarenhet av allt som har med tak att göra

Det viktiga är att kunna förekomma problemen och förhindra dem innan något har nått till bristningsgränsen. Därför rekommenderar vi att du tar kontakt med oss och låter våra experter genomföra en besiktning av taket. Vi ger vårt opartiska omdöme tillsammans med rekommendationer om vad som bör göras – både på långt och kort sikt.

Få jobbet utfört till ett bra pris och använd ROT-avdraget

Vi utför inte bara just besiktningen utan kan också genomföra reparationerna och bytena åt dig – antingen hela projektet eller bara just de delar som du vill ha hjälp med. Vi erbjuder utan någon form av kompromiss alltid ett bra pris – så klart alltid med en gratis offert – och låter dig som privatperson använda dig av ROT-avdraget för att drastiskt sänka arbetskostnaderna och därmed slutpriset.

Kontakta ett bra takföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *