Byta garagetak i Södertälje, Stockholm

Har du ett garage som är i behov av ett takbyte? Finns ditt garage i eller i närområdet till Södertälje? Då är du välkommen att kontakta oss. Vi är en väletablerad takfirma med stor erfarenhet av att byta tak på alla typer av fastigheter inkluderat garage. Under våra år i branschen har vi jobbat åt privatkunder, företagare och bostadsrättsföreningar. Kontakta oss för att få ett prisvärt kostnadsförslag för byte av ditt garagetak.

Vi är experter på takbyten

Av oss kan du få totalentreprenad för alla takbyten. Vi byter alla typer av garagetak: tegel, betongpannor, shingel, takpapp, dubbelfalsad plåt, bandtäckt plåt, sedumtak med mera. Du får ett resultat av högsta kvalitet med full kvalitetsgaranti genomfört av certifierade och utbildade hantverkare.

Använd ROT-avdraget för att sänka kostnaden för takbytet på garaget hemma

Du kan sänka kostnaden för ett takbyte på ditt garage med upp till 30 procent om du utnyttjar ROT-avdraget. Hör av dig till Skatteverket för mer information.

Kontakta en välrenommerad och etablerad takfirma för ditt takbyte

Hur mycket kostar det att byta ett garagetak i Södertälje och dess närområde? Det får du reda på om du kontaktar oss med en förfrågan. Vi återkopplar så snart vi kan med ett gratis kostnadsförslag.

Kontakta ett bra takföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *